Terug naar het overzicht

donderdag 23 augustus, 2018

Begrepen worden door belangenbehartiger

Ten val gekomen tijdens winkelen - Nostimos letselschade - klantervaring

Onze cliënte is tijdens een gezellig middagje winkelen ten val gekomen in een winkel. Ze kwam uitermate ongelukkig terecht en brak haar enkel. De verzekeraar van de winkel wilde geen aansprakelijkheid erkennen. Wij vonden dat de situatie ter plaatse onveilig was en hebben uiteindelijk de verzekeraar daarvan kunnen overtuigen. Vervolgens ontstond er discussie over de omvang van de schade. Cliënte was niet piepjong meer, maar voor het ongeval nog uiterst actief. Nu kon ze haar normale activiteiten niet meer uitoefenen met redelijk forse schade tot gevolg.

Uiteindelijk hebben we na een flinke discussie en onderhandeling een regeling bereikt die recht doet aan de zaak. Cliënte was blij dat ze de letselschadezaak achter zich kon laten en wist onze inspanningen zeer te waarderen. Daarbij stuurde ze ons dit bericht.

“Mijn ervaring met Nostimos.

Na een ongelukkige val ben ik via mijn rechtsbijstandverzekering in contact gekomen met mevrouw mr. Renée van Kuijck van Nostimos Letselschadedeskundigen. Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel. Zij stelde mij gerust. Alles werd goed uitgelegd en als ik vragen had werden deze zeer professioneel en adequaat beantwoord.

Van iedere stap werd ik door Renée op de hoogte gehouden. Ik had echt het gevoel dat zij haar uiterste best deed om de aansprakelijkheid rond te krijgen. Uiteindelijk lukte dit en werd ik verder optimaal bijgestaan bij de verdere afwikkeling. Ik had echt het gevoel dat er iemand naast mij stond. Die mij ook begreep.
Ik ben dan ook uiterst tevreden over de hele afhandeling. Nostimos Letselschadedeskundigen is zeer zeker aan te raden. Ze gaan ervoor. Bedankt. Ik was blij dat ik jullie cliënt mocht zijn.

Yvonne Leunissen”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.