Terug naar het overzicht

donderdag 14 juni, 2018

Casper Vink aan de slag als letselschaderegelaar

Wij zijn blij dat we Casper Vink welkom mogen heten bij Nostimos Letselschadedeskundigen. Casper is letselschaderegelaar bij ons kantoor in Almere en zal vooral de gebieden in Noord- en Zuid-Holland onder zijn hoede nemen.

Casper heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heeft de master Privaatrecht met als verdieping aansprakelijkheidsrecht en verzekeringen gedaan. Tijdens zijn studie is hij actief geweest als juridisch medewerker bij Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Na zijn afstuderen startte hij als jurist bij MKB Huisjuristen, waar hij zich specialiseerde in arbeidsrecht, contractenrecht en algemeen civiel recht.

Twaalf maanden later is hij doorgestroomd naar de functie van personenschadejurist bij Ridder Letselschade. Na enige tijd heeft Casper een overstap gemaakt naar de Rabobank. Hier heeft hij vijf jaar gewerkt in de functie van Legal Counsel Retail en later als Legal Counsil Wholesale Lending. Tijdens zijn werk heeft hij de beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen gedaan.

Nu is het tijd voor Casper om zich te gaan verdiepen in Nostimos. Een leuke uitdaging, waar hij als letselschaderegelaar slachtoffers van letselschade persoonlijk bijstaat. Ook zal hij als commercieel medewerker contacten onderhouden met verzekeraars, tussenpersonen, werkgevers en medisch adviseurs.

Succes in de nieuwe functie!

Naar de overige nieuwsberichten >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.