Terug naar het overzicht

donderdag 3 mei, 2018

De aanhouder wint

De aanhouder wint

Tijdens het bezorgen van de kranten steekt Sanne, nog minderjarig, de straat over. Op het moment dat zij de overkant bijna heeft bereikt, wordt ze door een auto aangereden. Ze komt ten val en breekt haar elleboog.

Hoewel heel vervelend, leek het in eerste instantie niet heel ernstig. En zo dacht de verzekeraar van de auto er ook over. Want die bood aan om slechts 50% van de geleden schade te vergoeden. Dat vonden de ouders van Sanne evenwel heel onredelijk. Toen ze de verzekeraar daarvan niet konden overtuigen, besloten ze Nostimos in te schakelen.

Hierop heeft onze letselschadedeskundige direct een bezoek gebracht aan Sanne en haar ouders en de zaak uitgebreid besproken. Vervolgens is de bijbehorende medische informatie opgevraagd en een heldere casus opgesteld. Daarop kon onze letselschadespecialist met goede argumenten de discussie met de verzekeraar aangaan over de schuldvraag en de omvang van de geleden schade. Hoewel op verschillende manieren geprobeerd, kon de verzekeraar uiteindelijk niet anders dan Nostimos gelijk geven. Hierop is een regeling getroffen voor een fors hoger bedrag dan waar de familie rekening mee had gehouden.

De vader van Sanne verwoordt het als volgt: “Ik geef Nostimos een 10. Ik had steeds het gevoel dat er sprake was van een hoge mate van deskundigheid. Ook discretie en correctheid vielen op als sterke punten. Uitleg was steeds erg duidelijk. Wij hadden steeds het gevoel dat het belang van Sanne bij Nostimos in goede handen was.”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.