Terug naar het overzicht

dinsdag 15 oktober, 2019

Een letselschade-zaak met goede afloop

Bijna 5 jaar geleden werd ik in het ziekenhuis geopereerd aan mijn pink. Het zou een simpele operatie zijn en ik zou binnen 1 a 2 weken week weer aan het werk kunnen. Helaas heeft een chirurg hierbij “per ongeluk” mijn pees doorgesneden.

Toen begon de ellende. Na een tijd bleek dat ik niet meer alles kon wat ik deed. Ik moest mijn werk als zelfstandig stukadoor opgeven en ik had geen recht op een uitkering. Diverse sporten kon ik ook niet meer waardoor ik niks meer deed. We hadden een koophuis, hoe moet ik mijn rekeningen betalen? Wat nu?! Mijn leven stond ineens op zijn kop.

Na ongeveer 1 jaar heeft t ziekenhuis de aanklacht erkend. Toch lukte het de eerste 3 advocaten/ letselschade experts niet om de zaak rond te krijgen. Zeer slechte communicatie, constant wachten op antwoorden.

Ik moet zeggen dat een zaak tegen het ziekenhuis ook zeer moeilijk bleek te zijn (zie ook een uitzending van radar in 2012) Zogenaamd zijn ze de stukken kwijt of willen ze tig keer antwoord op vragen die je allang hebt beantwoord etc. etc…Om moedeloos van te worden. Maar ik gaf niet op!

Toen kregen ik voor de 4e keer een nieuwe expert toegewezen. Natuurlijk hadden we ook hier niet echt vertrouwen in. Weer moest ik heel mijn verhaal opnieuw doen. Na het eerste gesprek had ik al iets meer vertrouwen in deze man. We kregen snel reactie van hem ook al was er geen antwoord van de tegenpartij. Dit waren we niet gewend dus we waren blij verast! Het is gewoon fijn om te weten dat ze je nog niet vergeten zijn en dat men bovenop de zaak zit. Maar weer wachten…

Nogmaals een gesprek gehad met onze letselschade expert en de tegenpartij. 3 uur lang! Nogmaals alles doorspreken (met tegenzin) met ook weer een nieuw persoon van de tegenpartij dit was zwaar en emotioneel.

Gelukkig! Dit was de laatste keer met een goede afloop. Eindelijk is de zaak afgerond en kan ik weer toekomstplannen maken. Deze man van Nostimos had geduld, begrip en gaf mij hoop op een goede afloop. Heel erg bedankt Huub van Dijk!

Groeten Sander

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.