Terug naar het overzicht

woensdag 11 maart, 2020

Nostimos is er voor u en uw relaties!

Met ingang van 28 januari 2020 is Sharon Heijmans ons commerciële team gaan versterken. Met haar komst willen we een nog betere service bieden aan onze tussenpersonen. Wij geloven namelijk in de kracht van persoonlijk contact. Dit zowel met onze cliënten als met tussenpersonen waar wij mee samenwerken. Wij vinden het belangrijk om zichtbaar, dichtbij en laagdrempelig te zijn voor u

Daarom hebben wij acht vestigingen verspreid over heel Nederland. Wij komen graag periodiek bij u langs om onze samenwerking te evalueren of gewoon om gezellig een kop koffie te drinken en bij te praten.

Commercieel team voorstellen

Casper Vink

Casper Vink
Casper Vink,
commercieel manager en letselschadejurist

Casper werkt sinds 2018 bij Nostimos en is onze commercieel manager. Daarnaast is hij letselschadejurist en behandelt hij dossiers. Casper heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, heeft de beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen gedaan en heeft de NIVRE Register Expert personenschade opleiding gevolgd.

Met inhoudelijke vragen over letselschade of vragen over een samenwerking met Nostimos kunt u bij hem terecht. Hij is bereikbaar op 036-548 15 60 of per email via cvink@nostimos.nl.

Sharon Heijmans

Sharon Heijmans
Sharon Heijmans,
commercieel medewerker

Met ingang van 28 januari 2020 is Sharon Heijmans ons commercieel team komen te versterken.

Sharon: “Toen ik de functie van commercieel medewerker tegen kwam heb ik niet lang hoeven nadenken. Wat mij heel erg aanspreekt in het bedrijf is dat het bij Nostimos echt om de mensen gaat. Het is inspirerend om de groei van dit bedrijf mee te mogen maken. Met mijn sales ervaring kan ik hier een mooie bijdrage aan leveren.

Sharon zal zich gaan richten op het uitbreiden van ons relatiebestand en het onderhouden van onze contacten met onze samenwerkingspartners.

Zowel Casper als Sharon zijn werkzaam bij het kantoor in Almere.

Heeft u vragen voor het commerciële team? Klik op de button hieronder voor het algemene contactformulier.


Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.