Terug naar het overzicht

dinsdag 2 oktober, 2018

Intens contact en volharding voor het best haalbare resultaat

foto Nostimos voert telefoongesprek met cliënt

De heer Houet was als burgerpersoneel in dienst op een grote kazerne in het zuiden van het land. Toen in 2014 een militaire heftruck vast kwam te zitten in een plantsoen op het kazerneterrein, schoot hij te hulp om dit voertuig los te trekken.

Een militair voertuig trok de vastzittende heftruck los, maar deze heftruck reed meteen daarna buiten iedere verwachting met grote snelheid achteruit. Over het been van de heer Houet, die daarbij zeer ernstige verbrijzelingsfracturen en wonden opliep.

Gedurende enkele jaren werd zelfs gevreesd voor amputatie van zijn been. Maar doordat hij de hoop op genezing nooit heeft opgegeven en het team van specialisten in het Jeroen Bosch ziekenhuis is blijven vechten voor een goed resultaat, heeft hij zijn been na vier ingrijpende operaties toch kunnen behouden.

Om voor zijn belangen als letselschadeslachtoffer op te komen, benaderde zijn verzekeringsadviseur Nostimos voor hem. Zonder op details in te gaan, hebben wij in goed en indringend overleg met het Ministerie van Defensie op financieel vlak een prima letselschaderegeling kunnen realiseren voor de heer Houet. Zodanig dat hij zijn nieuwe leven weer goed op de rit heeft gekregen.

Leo in ‘t Groen, onze directeur en letselschade-expert die belangenbehartiger was, over deze zaak:

In de afgelopen jaren hebben wij Jos Houet leren kennen als een gedreven en oprechte cliënt die weigerde bij de pakken neer te zitten. Hij wilde beter worden. En hij wilde dat het recht zijn loop zou krijgen. Hij heeft heel erg moeten wennen aan de nieuwe omstandigheden, waarin de beperkingen van zijn been onmiskenbaar een grote impact blijven hebben op zijn gevoel van welbevinden. Dat heeft hem vreselijk veel energie gekost. Met de heer Houet, die ik zou willen typeren als ‘ruwe bolster, blanke pit’ heb ik in de afgelopen jaren wel een bijzondere band opgebouwd. Daarbij heb ik wel steeds de nodige distantie aangehouden, want dat is nodig om een goede belangenbehartiger te kunnen zijn. Ik kon werkelijk alles tegen hem zeggen en hij tegen mij. We wisten wat we aan elkaar hadden.

De reactie van onze cliënt Jos Houet:

Beste firma Nostimos, vanaf deze plaats wil ik jullie nogmaals bedanken voor het inzetten voor mijn zaak. Speciaal de heer L. in ‘t Groen en Mevr. Michèle Aernoudts. In de afgelopen 4 jaar hebben zij zich ingezet om mijn zaak tot een goed einde te brengen. Ik kan alleen maar lof hebben zoals ze mij hebben geholpen. Als ik belde of mailde gingen ze daar meteen mee aan de slag. Ik zal dan ook bij vrienden en kennissen Nostimos aanbevelen. Heer in ‘t Groen en mevr. Aernoudts nogmaals mijn hartelijke dank voor al jullie inzet en doorzettingsvermogen.

Jos Houet

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.