Terug naar het overzicht

dinsdag 11 juni, 2019

Nostimos organiseert opnieuw bijeenkomst voor intermediairs

Op woensdag 3 juli, a.s., organiseren wij opnieuw een tussenpersonenbijeenkomst. Ditmaal vindt de bijeenkomst plaats in Zwolle, vlakbij een van de vestigingen van Nostimos. Het thema van deze middag: ‘Na tegenslagen het leven op de rit met de juiste begeleiding’.

U wilt uw cliënten van het beste advies en de beste producten voorzien en ze succesvol begeleiden naar een goed resultaat. Waar bestaat het beste advies en begeleiding uit? Aan de hand van twee sprekers leert u waar een slachtoffer van een ongeluk en een overlevende van een terroristische aanslag tegenaan zijn gelopen. En hoe zij hun leven weer op de rit hebben gekregen mede door de hulp van adviseurs.

Een ander onderwerp dat aan bod komt tijdens deze kennissessie, is het onderzoek van Nostimos naar SVI-verzekeringen. Bepaalde punten komen in het onderzoek naar voren als: welke SVI-verzekering sluit u af voor uw klant? Is er verlies aan arbeidsvermogen? Krijgt een klant de kosten wel of niet vergoed op basis van de afgesloten polis? De resultaten delen wij in gedrukte vorm met u op deze dag.

Sprekers Ferry Zandvliet en Ed Bijman, bij tussenpersonenbijeenkomst van Nostimos in Zwolle

Twee sprekers
Ferry Zandvliet (links op de foto) is een veelgevraagd spreker. Ferry en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse theaterzaal Bataclan. Hoe heeft deze traumatische ervaring zijn leven veranderd? Hij merkte dat praten over zijn ervaring hem hielp bij de verwerking en nasleep van dit drama. Dit indrukwekkende verhaal zal Ferry met u delen.

Ed Bijman (rechts op de foto) is letselschadeslachtoffer en architect. Hij deelt zijn ervaringen met opgelopen letselschade. De impact van zijn ongeluk is zodanig groot geweest, dat hij nu 8,5 jaar in een rolstoel door het leven gaat. Het leven na het ongeluk heeft hem tot nieuwe inzichten gebracht. Nog steeds werkzaam als architect, nu met een andere inslag. Voor verzekeringsadviseurs is deze praktijkcasus bijzonder leerzaam.

Bezoek – kosteloos – deze kennissessie
Wij nodigen u – samen met een collega – van harte uit om deze inspirerende kennissessie bij te wonen op woensdag 3 juli 2019 om 15:00 uur in het City café van De Gift City, in Zwolle. Na de sprekers volgt een warm buffet en een informeel samenzijn met collega-adviseurs.

Locatie:
De Gift City, het City café
Rieteweg 12A,
8041 AK Zwolle

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid

Programma op 3 juli 2019, tussenpersonenbijeenkomst Nostimos in Zwolle

Contact opnemen met Nostimos >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.