Terug naar het overzicht

dinsdag 29 mei, 2018

Nostimos treedt toe tot branchevereniging NLE

1 juni 2018 treedt Nostimos Letselschade toe tot de Branchevereniging van Nederlandse Letselschade Experts (NLE).

De aangesloten bureaus bieden slachtoffers van letselschade de beste hulp bij een letselschadetraject, waarbij de wensen en behoeften van het slachtoffer centraal staan. Een slachtoffer die kiest voor een NLE-bureau weet zeker dat die wordt bijgestaan door een professionele en integere belangenbehartiger. Om dat te garanderen toetst NLE de aangesloten bureaus op de hoogste kwaliteitseisen in de sector, zoals het Register Letselschade en de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarmee is de cliënt verzekerd van kwalitatief goede belangenbehartiging, waarbij ze er zeker van zijn dat de kosten worden verrekend op de aansprakelijke partij en de cliënt zelf geen kosten maakt.

logo-register-letselschade

Nostimos behandelt letsel- en loonschades en is al vele jaren een vertrouwde naam in de branche. Directeur Gert-Jan Mijnen over de toetreding: “Het is goed dat er een branchevereniging is waarbinnen kantoren met elkaar nadenken over sectorbrede ontwikkelingen. Bovendien is de NLE een spreekbuis namens haar leden richting koepelorganisaties van andere disciplines in de letselschadebranche. Nostimos ziet daar het belang van in en wil graag meedenken en meedoen.”

Voorzitter Rini Withagen is blij met de toetreding van Nostimos Letselschade: “NLE-kantoren onderscheiden zich van andere kantoren, omdat zij niet alleen elkaars concurrenten zijn, maar daarnaast de meerwaarde inzien van een onderlinge dialoog en het samen optrekken op brancheniveau. Het is mooi dat Nostimos de NLE-gelederen verder komt versterken.”

Bent u zelf slachtoffer van een val, beet of ongeluk? Klein of groot? En benieuwd wat Nostimos voor u kan betekenen? Bel dan gratis met 0800 – 667 84 66.

Of meld uw zaak eenvoudig via het formulier >>

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.