Terug naar het overzicht

woensdag 1 april, 2020

Ongeluk tijdens wielrennen

Nietsvermoedend stap je op je wielrenfiets om een ronde te gaan fietsen en plots eindigt dit in een flink ongeluk.

Een automobilist ziet je niet, waardoor hij geen voorrang geeft en je vol schept. Met als gevolg een gebroken rug, een hersenschudding en een bloeding in de hersenen. Dit heeft nogal wat gevolgen voor je werk en privésfeer. De eerste periode heb je veel hulp nodig, omdat je plat moet blijven liggen. Concerten en evenementen moeten worden afgezegd. Parachutespringen en wielrennen zit er voorlopig niet meer in. Uiteindelijk vind je hier weer je weg in, door een andere parachute aan te schaffen.

Naast alle kosten, wordt ook de parachute vergoed door de verzekeraar. Als belangenbehartiger kijkt Nostimos altijd naar de persoon achter een ongeluk. Wie is dit en waar kunnen we diegene mee helpen? Cliënt schreef de volgende woorden:

“Hartelijk dank voor de goede zorgen. Jij bent een bijzonder persoon, zeer professioneel en erg menselijk tegelijkertijd. Dat is een combinatie die je niet vaak ziet.”

Heeft u ook een dergelijk ongeluk meegemaakt en heeft u nog geen belangenbehartiger? Neem contact met ons op, wellicht kunnen we u helpen.

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.