Terug naar het overzicht

maandag 24 september, 2018

Vol trots presenteren wij onze nieuwe personenschadedeskundige Jan Willem Prins

Personenschadedeskundige Jan Willem Prins

We zijn verheugd te kunnen melden dat Jan Willem Prins is gestart als personenschadedeskundige. Zijn primaire standplaats is de vestiging Almere, maar hij zal ook met enige regelmaat aanwezig zijn op onze vestiging in Den Haag.

Jan Willem stelt zich kort aan u voor:

“Na het afronden van mijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in augustus 2008 ben ik aan de slag gegaan in de verzekeringsbranche. Na eerst een half jaar werkzaam te zijn geweest bij Brunel Insurance & Banking in de functie van pensioen- en levenspecialist en vervolgens tweeënhalf jaar als schadebehandelaar verkeer bij Voogd & Voogd Verzekeringen te hebben gewerkt, ben ik in dienst getreden bij ARAG Rechtsbijstand als jurist letselschade.
Sindsdien ben ik aan het ‘letselschadevak’ verknocht. Niet alleen omdat ik in dit vak mijn juridische kennis en vaardigheden goed kan benutten, maar vooral omdat het bijstaan van slachtoffers mij veel voldoening geeft. Letsel heeft veelal grote impact op iemands leven en het is mooi om iemand op zo’n moment in zijn of haar leven hulp te kunnen bieden en, voor zover mogelijk, zorgen uit handen te kunnen nemen. Niet alleen het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding voor het slachtoffer, maar ook diens herstel, terugkeer in het arbeidsproces en rehabilitatie in het maatschappelijk verkeer vind ik van groot belang.”

Wij wensen Jan Willem veel succes met zijn zaken en veel voldoening in het werk.

Wilt u in contact treden met Jan Willem? >> 

Naar de overige nieuwsberichten >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.