Terug naar het overzicht

vrijdag 8 maart, 2019

Rayonmanager in Noord-Nederland

Sander Brand - rayonmanager Nostimos

Hij is inmiddels twee maanden aan de slag als rayonmanager bij Nostimos Letselschadedeskundigen. Misschien heeft u hem al gezien (op de website) bij vestiging Groningen, Sneek en Zwolle. Sander Brand wil zich graag even voorstellen aan u.

“Ik ben Sander Brand, 46 jaar, getrouwd en vader van twee prachtige kinderen. Ik woon in Vlagtwedde (Groningen) maar ben geboren en getogen in Leiden (Zuid-Holland). In Leiden heb ik mijn studie Nederlands recht gevolgd. Tijdens mijn studie, kort na het volgen een vak ‘Verkeersrecht’ kwam ik in aanraking met een letselschadekantoor Europrotector. Ik ben, nog voordat ik feitelijk afstudeerde, begonnen op de afdeling materiële schade. Na mijn afstuderen – medio 2001 – ben ik op de letselschadeafdeling begonnen. In 2011 werd ik NIVRE Register-Expert, in 2012 ben ik toegetreden tot het managementteam en in 2014 werd ik adjunct-directeur van Europrotector. Na een fusie tussen Europrotector en Korevaar van Dijk werd ik Directeur Strategische Accounts bij Flyct.

Op 1 januari jl. heb ik de overstap naar Nostimos gemaakt. Een stap die tot nu toe erg goed bevalt. Bij Nostimos geef ik leiding als rayonmanager aan drie van onze vestigingen (22 medewerkers) in het noorden en oosten van het land. Verder begeleid ik ook onze Poolse sectie. Vanuit ons kantoor in Zwolle helpen wij Pools sprekende slachtoffers bij het verhalen van hun letselschade. Dit doen wij met een team van zes medewerkers, waarvan drie Pools sprekende dossierassistenten.”

Heeft u een vraag voor Sander of een andere kwestie die u graag met hem wilt bespreken?

Neem dan contact op met hem via 050 – 520 11 55 of mail hem op sbrand@nostimos.nl.

Naar de overige nieuwsberichten >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.