Ongeval op het werk, wat nu?

Wat moet u doen als u een ongeluk is overkomen tijdens het werk? Een arbeidsongeval is helaas zo gebeurd en dan komt er veel op u af. Waar begint u met het regelen? Hoe ernstig is mijn letsel en hoe lang moet ik herstellen? Kan ik nog wel werken?

Naast uw aandacht voor herstel na het bedrijfsongeval heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Met behulp van onderstaande bedrijfsongeval-test weet u snel of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Dat kan overigens in prima overleg met uw werkgever en zonder uw arbeidsrelatie op welke manier dan ook te beschadigen. Het is uiteindelijk een verzekeringskwestie en daar zijn deze bedrijfsongeval verzekeringen precies voor bedoeld.

Nostimos een letselschadebureau, gespecialiseerd in het vorderen van de kosten die u maakt als gevolg van een bedrijfsongeval. Wij hebben al 30 jaar ervaring en een persoonlijke benadering!

Wij zorgen ervoor dat de juiste expert – vrijblijvend, kort en kosteloos – even contact met u opneemt en u van een persoonlijk en maatwerk advies in uw geval voorziet:

Ongeval op werk? Vul hier de letselschadetoets in:

1Stap 1
2Stap 2
3Stap 3

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.