Terug naar het overzicht

dinsdag 17 september, 2019

Lex Orie commissaris bij PR Beheer

Per 1 september is de heer Lex Orie benoemd als commissaris van PR Beheer Holding BV. De heer Orie is werkzaam als CEO van het online schadeplatform Openclaims en heeft grote ervaring in de schadeverzekeringsmarkt en deskundigheid op het gebied van (online) marketing en procesverbetering.

Gert-Jan Mijnen, algemeen directeur van PR Beheer Holding BV: “Als PR Beheer willen wij leidend zijn in de personenschade. Met Lex als commissaris halen wij hoogwaardige expertise in huis waardoor wij onze strategie met kracht kunnen realiseren.”

Lex Orie versterkt PR Beheer Holding als commissaris

Lex Orie: “De strategie van PR Beheer, gericht op innovatie in personenschade en het voorop lopen in een constant veranderende markt, spreekt mij erg aan. Ik kijk er naar uit om daar aan bij te dragen.”

Naast de heer Orie bestaat de raad van commissarissen van PR Beheer Holding BV uit de heer Jack Hommel (voorzitter), in de directie van Achmea verantwoordelijk voor de bediening van de zakelijke markt via Centraal Beheer en Avéro Achmea.

Over PR Beheer Holding BV

PR Beheer Holding BV is een zakelijke dienstverlener op het gebied van letselschade en arbeidsdeskundige begeleiding. Vanuit de overtuiging ‘leidend in personenschade’ te willen zijn bedienen de bedrijven binnen de holding de markt.
PR Beheer Holding BV bestaat uit Nostimos LetselschadedeskundigenMooyman & Partners Letselexpertise BVArbeidsdeskundig Bureau Radar en de medisch adviesbureaus Mediathos en Medsec.

Over Openclaims

Openclaims biedt een platform waarop automotive schades sneller, transparanter en beter worden behandeld.

Bron foto: pulse.microsoft.com

Wil je meer weten over PR Beheer en Nostimos Letselschadedeskundigen?

Neem contact met ons op via het contactformulier >>

Of bel gratis naar 0800-6678466.

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.