Terug naar het overzicht

donderdag 29 augustus, 2019

Drs. Jan Roovers

“Niet forceren, wel doorpakken. Dat typeert mijn aanpak als personenschadedeskundige. Ik vergelijk het met hardlopen, wat ik graag doe. Ik wil het uiterste bereiken, maar zónder blessures. Samen met u ga ik voor het maximaal haalbare, zonder de boel te frustreren. Dat vraagt om balanceren tussen verschillende belangen, waarbij ik uitga van uw belangen. Vanuit begrip voor uw emoties, stimuleer ik u om opties tegen elkaar af te wegen en vervolgens keuzes te maken. Een duidelijke keuze geeft de gemoedsrust, die nodig is om door te kunnen gaan met uw leven. De uitkomst van dit proces is voor iedereen anders. Die afwisseling in mijn werk – ieder mens is anders en elke schaderegeling is anders – maakt dat ik dit vak sinds 1989 vol overtuiging beoefen en die overtuiging graag ook voor u inzet. Zelfs als mensen hetzelfde letsel hebben, kan het effect daarvan op hun leven anders zijn. Daarom hebben we regelmatig contact om in het verhaalproces de juiste beslissingen te kunnen nemen. Op een pragmatische manier bereiken we het resultaat waar u content mee bent.”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.