Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

Drs. Jolien de Lange

“Vanuit mijn drijfveer om mensen echt te willen helpen, zag ik vroeger een geneeskundige loopbaan voor mezelf weggelegd. Het werd een baan als personenschadedeskundige. Hierin kan ik veel van mezelf kwijt! Het gaat in dit werk immers ook om het verder helpen van anderen. Vanachter mijn bureau behandel ik met name dossiers van slachtoffers die licht letsel hebben opgelopen. Wat mensen vaak niet weten, is dat ook deze slachtoffers recht hebben op een belangenbehartiger. Dus niet alleen als er direct sprake is van blijvend letsel. Door aan de telefoon oprecht aandacht te hebben voor hun verhaal en een luisterend oor te bieden, ontstaat een vertrouwensband. Ik merk dat mensen het prettig vinden dat ik de tijd voor hen neem, vriendelijk ben, begrip toon én vervolgens duidelijke uitleg geef over de mogelijkheden om hun schade te verhalen. Zelfs als de verhaalsmogelijkheden beperkt zijn, waarderen mensen mijn duidelijke uitleg. Ze weten waar ze aan toe zijn.”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.