Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

Henri van de Vosse

“In dit werk kom ik bij alle lagen van de bevolking over de vloer. Dat alleen al maakt dit vak boeiend. Ik schakel snel, óók in taalgebruik. Geboren en getogen in deze regio, praat ik net zo makkelijk in streektaal met u. Daardoor ontstaat in de persoonlijke ontmoetingen een sfeer van vertrouwen, waarin mensen hun verhaal durven doen. Ik merk dat cliënten het vaak fijn vinden als ze merken dat ze echt gehoord worden en dat er aandacht is voor de impact van letsel op hun dagelijks leven. In elk contact met het slachtoffer besef ik dat het gaat om de ander, om u. Ik leef me daarom snel in uw situatie in. Mede door mijn lange ervaring in de letselschadebranche (vanaf 2000) verplaats ik me makkelijk in het leven dat zo op zijn kop kan staan door een ongeval. Prachtig, als ik daarin voor u als slachtoffer echt iets kan betekenen!”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.