Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

Herman Fledderus

“Duidelijkheid. Daar stuur ik in gesprekken op aan. Dan weet u waar aan toe bent, en wat wel of niet mogelijk is. Zo lukt het om complexe problemen tot de kern te brengen en hoofd- en bijzaken te scheiden. Met een duidelijk doel voor ogen, werk ik samen met u naar een oplossing. Ik neem u bij de hand waar nodig, maar stimuleer u ook om zelf het heft in handen te nemen.

Mijn ervaring is dat dan het zelfvertrouwen ontstaat om door te gaan met uw leven en de positie van slachtoffer achter u te laten. Als ik dat zie gebeuren, dan vind ik dat na al die jaren dat ik al actief ben in de letselschadebranche (vanaf 1990), nog steeds heel mooi.

In de begeleiding van een wielerploeg met getalenteerde 15/16 jarigen werk ik op dezelfde manier. Ik reik de jongens iets aan maar bij een zucht tegenwind is het aan henzelf hoe daarmee om te gaan.

Ook mijn aansturing van de noordelijke vestigingen voor Nostimos is vergelijkbaar. Ik bied medewerkers duidelijkheid van waaruit ze hun eigen verantwoordelijkheid dragen. Nostimos is een mooi bedrijf. Door de jaren heen heeft de organisatie vastgehouden aan haar eigen koers. Zonder luchtfietserij, want daar koopt u niets voor.”

Benieuwd wat Herman Fledderus voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op door een e-mail te sturen naar hfledderus@nostimos.nl of bel 06-53408515.

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.