Terug naar het overzicht

donderdag 29 augustus, 2019

Kees de Haer

“Aanpakken en doorpakken! Daar kunt u op rekenen als u uw letselschadezaak in mijn handen legt.  Ik kies bewust voor het nemen van initiatief. Ik neem de regie om doortastend uw letselverhaal te vertalen in het laten uitbetalen van uw schade. Waar nodig, onderhandel ik stevig. Uiteraard rekening houdend met uw emoties. Samen werken u en ik er aan om een voor u ellendig  hoofdstuk af te sluiten. Dat doen we soms  op een pragmatische en altijd op een serieuze manier. In dit proces naar de voor u best passende oplossing, waarin uw emoties en gevoel centraal staan,  ben ik ook in staat om ons doel helder voor ogen te houden: een rechtvaardige schadevergoeding.  Daar hebt u wat aan. Aan jarenlange touwtrekkerij hebt u niets. Met mijn  pragmatische aanpak help ik mensen om vooruit te komen. Waarmee kan ik u vooruit helpen?”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.