Terug naar het overzicht

donderdag 29 augustus, 2019

Leo in ’t Groen

“Als ik begrijp wat uw letsel werkelijk te weeg brengt  in uw leven, kan ik me volledig inzetten om uw belangen te behartigen. Vanuit mijn drive om mensen te helpen, realiseer ik bij de verzekeraar van de tegenpartij een rechtvaardige schadevergoeding voor u. Daarbij gaat het niet alleen om materiële schade. Het gaat ook en vooral om de waardering van het immateriële ongemak waar u last van hebt. Om uw situatie scherp te krijgen, stel ik vaak  een simpele vraag. Een vraag waarmee ik bij de kern van uw ongemak kom en uw ware verhaal op  tafel krijg, namelijk ‘wat vindt u het ergst van de ongevalgevolgen?’ Vervolgens neem ik u mee in het proces van de schaderegeling. Ik geef richting in het oerwoud van regels. Dat is steeds opnieuw een prikkel, waaraan ik sinds 1978 ben verknocht.”

Benieuwd wat Leo in ’t Groen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op door een e-mail te sturen naar lintgroen@nostimos.nl of bel 06-52666360.

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.