Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

mr. Elsje Goudzwaard

 “Mijn hart ligt bij het helpen van mensen die in een moeilijke situatie zitten. Ik denk in mogelijkheden en geef niet snel op. Ik help anderen om hun leven weer op de rit te krijgen, door mogelijke scenario´s te schetsen met het bijbehorende perspectief en door dat samen met de betrokken partijen bij een letselschade op te zetten. Dat maakt dit werk zo mooi.

Ik combineer mijn baan als personenschadedeskundige (waarvoor ik met succes de opleidingen tot NIVRE Register Expert afrondde) met een functie als coördinator bij stichting Present Zwolle. Daarnaast blijft voldoende tijd over om te fietsen. Ik vind fietsvakanties geweldig; tassen voor- en achterop, en gáán!”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.