Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

mr. Lenie Geerligs

“Als je eenmaal in de letselschade werkt, dan wil je in dit vakgebied blijven. Je helpt mensen om hun leven, ondanks het opgelopen letsel, weer op te pakken. Zorgen dat mensen met goede moed vooruit kunnen; daar is het mij om te doen en daar voel ik me verantwoordelijk voor. Vandaar dat ik meestal niet op de klok let als ik met een zaak bezig ben. Ik maak het niet mooier dan het is en probeer duidelijk te zijn over de mogelijkheden.  Die rechttoe-rechtaan aanpak past hier in Noord-Nederland. Als geboren Friezin merk ik dat mensen het fijn vinden als ik hen aanspreek in hun eigen taal. Dat helpt hen bij het omgaan met hun emoties. Zo ontstaat sneller een band, waardoor ze makkelijker hun verhaal doen en ik beter kan adviseren om tot een goede oplossing te komen bij de afhandeling van de schadezaak.  Ik vind het mooi om te zien als mensen vervolgens in staat zijn om een akelige periode af te sluiten en nieuw perspectief te zien. Daar word ik nog steeds blij van, ook na bijna twintig jaar werkzaam te zijn in de letselschadebranche.”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.