Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

mr. Marnix van Teeffelen

“Natuurlijk breng ik als personenschadedeskundige uw schade in kaart, maar het gaat om meer. Ik geef u graag het gevoel dat er weer een beetje licht is aan het einde van te tunnel en maak u enthousiast voor een mogelijke oplossing. Ik zet mijn voelsprieten aan om in te schatten wat u precies nodig heeft om verder te komen. Vervolgens mobiliseer ik het netwerk dat ik vanaf 2002 vanuit Nostimos opgebouwd. Zo breng ik graag mensen met elkaar in contact als ik inschat dat dat u vooruit helpt. Als dat lukt, geeft mij dat de grootste voldoening. Op dezelfde manier werk ik ook bij buitenlandschades. Omdat ik bij Nostimos een van de mensen ben die de talen Engels, Frans, en Duits goed spreekt, komen die vaak bij mij terecht. Zo is het elke dag weer anders.”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.