Terug naar het overzicht

dinsdag 29 oktober, 2019

Sabrina de Boer

“Als secretaresse van de personenschadedeskundige ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten. In elk telefonisch contact ben ik me ervan bewust dat ik anderen behandel zoals ik zelf behandeld wil worden. Uit eigen ervaringen in het medische circuit weet ik namelijk hoe belangrijk het is als iemand moeite doet om je echt te begrijpen en goed antwoord te geven op een vriendelijke manier. Ik bied op het juiste moment een luisterend oor en/of een bemoedigend woord! Daarom doe ik dit werk graag, overigens al vanaf 2007. Ideaal is dat ik mijn parttime baan bij Nostimos goed kan combineren met de zorg voor onze zoon en hond. Ook blijft er genoeg tijd over om me creatief uit te leven, zoals met fotografie. Ik ben altijd bezig; thuis én op het werk!”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.