Gespecialiseerde letselschade ondersteuning

Als allround assurantie-adviseur of advieskantoor hebt u alle kennis in huis op het gebied van verzekeringen. Mogelijk biedt u uw cliënten een servicepakket assurantiën aan, waarbij zij met vragen over verzekeringen, rechtsbijstand en juridische hulp bij u als assurantie tussenpersoon terecht kunnen.

Het regelen van letselschade is een specialisme. Biedt u het regelen van letselschade aan in uw servicepakket? Dan kunt u als assurantietussenpersoon gratis de ondersteuning van Nostimos Letselschadedeskundigen inschakelen. U kunt uw verzekerden een totaalpakket bieden, terwijl u de service op het gebied van letselschade laat uitvoeren door Nostimos. Wij zijn een onafhankelijk expertisebureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het regelen van letselschade op een persoonlijke manier.

Communicatie letselschadedossier

Als u als tussenpersoon het regelen van letselschade voor uw verzekerde uitbesteedt aan Nostimos, bepaalt u zelf hoe de communicatie over het proces verder verloopt. De band tussen u en uw verzekerde bepaalt meestal de manier van communiceren.

Voor Nostimos is het mogelijk om alle contacten over de letselschadezaak via uw assurantiekantoor te laten verlopen. In overleg met uw cliënt kunt u ook kiezen voor rechtstreeks contact tussen Nostimos en uw cliënt. Uw assurantiekantoor ontvangt dan kopieën van alle correspondentie over het letselschadedossier van uw cliënt.

Uiteraard adviseert Nostimos u over het aanpassen van het verzekeringspakket van uw cliënt als de letselschadezaak dat noodzakelijk maakt.

Letselschade claimen?

Contact met NostimosMooyman

Benieuwd wat de letselschade-experts van NostimosMooyman voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande knop.

Neem contact op