Werkgevers

Ondervindt uw bedrijf nadelige gevolgen doordat een medewerker slachtoffer is geworden van een ongeval? Nostimos helpt u de schade te verhalen. Bel 0800 – 667 84 66.

Hulp bij letselschade van uw werknemer

Is uw werknemer buiten zijn schuld om slachtoffer van een ongeval waardoor hij (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt is geworden? Dan lijdt u als werkgever ook schade. Door onze goede juridische en praktische kennis en ervaring slagen wij erin deze kosten (gedeeltelijk) te verhalen.

Voorwaarden voor verhalen van kosten

Natuurlijk wilt u als werkgever gecompenseerd worden voor kosten die samenhangen met het gewond of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken van een medewerker. Maar welke kosten zijn wel en niet te verhalen? En aan welke voorwaarden moet ik als werkgever voldoen?

Werkwijze Nostimos bij loonschade

Het verhalen van loonschade is specialistisch werk. Uitgebreide juridische en administratieve kennis is daarbij belangrijk. En goede communicatie is de sleutel om zodoende het loonschadetraject succesvol van u over te nemen.

Persoonlijke benadering, goede resultaten

Met ruim 30 jaar ervaring is Nostimos dé expert op het gebied van loonschade van werknemers. Door onze unieke, persoonlijke werkwijze en zeer goede juridische en administratieve kennis, weten wij loonschadezaken tot een goed resultaat te brengen.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.