Intermediair

Beste ondersteuning bij letselschade

Krijgt u als assurantie-adviseur specifieke vragen rondom letselschade of overlijdensschade? Is dat niet uw specialisme, maar wilt u uw cliënt wel goed bijstaan? Leg uw vraag dan voor aan de  letselschadedeskundigen van Nostimos. Ruim 30 jaar ervaring en hoge klanttevredenheid.

De dienstverlening van Nostimos letselschade deskundigen

Aantrekkelijke samenwerking

Als niet-specialist zijn letsel- en overlijdensschade tijdrovende zaken. Als u uw cliënt doorverwijst naar de specialisten van Nostimos, dan krijgt die de professionele begeleiding conform uw serviceniveau gekoppeld aan het beste resultaat. Wij vergoeden ook de kosten voor uw adviesuren.

Samenwerking en werkwijze overeenkomstig uw standaarden

Waarom en wanneer doorverwijzen?

Heeft uw verzekerde te maken met materiële schadeimmateriële schade of overlijdensschade door een ongeval? Maar heeft u onvoldoende expertise op dit terrein? Dan staan de Nostimos personenschadedeskundigen – al voordat de aansprakelijkheid rond is – graag voor u klaar. Door de jarenlange ervaring slagen wij er in om een realistische indicatie af te geven.

De voordelen van letselschade doorverwijzen

Persoonlijke benadering, persoonlijke kennismaking

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde, werkwijze en de voordelen van het inschakelen van de letselschade- en overlijdensschadedeskundigen van Nostimos? Wilt u weten hoe een doorverwijzing in z’n werk gaat? En of uw serviceniveau overeenkomt met dat van Nostimos?

Maak vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag via onderstaande knop. Een specialist neemt contact met u op.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Leo in 't Groen

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.