Letselschade advocaat Asten

Heeft u (mogelijk) letselschade en bent u op zoek naar juridische hulp in de omgeving van Asten? En weet u niet goed hoe u dat aan moet pakken? U kunt kiezen voor een letselschadeadvocaat of een letselschadejurist in Asten. De laatste is een letselschade expert werkzaam bij een letselschadebureau. Als u niet bekend bent met deze materie dan raad ik u aan dit artikel te lezen. Dan weet u straks wat een letselschadeadvocaat is, wat deze voor u kan betekenen in Asten en wat de grootste verschillen zijn tussen letselschadejuristen en letselschadeadvocaten. Zodat u de juiste keuze kan maken.

Wanneer is er sprake van letselschade?

Letselschade is zowel de lichamelijke ('materiële') schade als de geestelijke ('immateriële') schade die een slachtoffer ondervindt. Letselschade kan op uiteenlopende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, een ongeval op de werkvloer of door bijvoorbeeld een aanval van een hond of paard. Er kan sprake zijn van blijvende of tijdelijke schade.

Overeenkomsten letselschade jurist en letselschade advocaat Asten

Zowel een letselschadeadvocaat als letselschadejurist in is gespecialiseerd in letselschade en werkt alleen voor letselschadeslachtoffers en zeker ook in de omgeving van Asten. Hiervoor hebben zij allebei een specialistische opleiding afgerond. Voordat een jurist zich letselschadeadvocaat of -jurist mag noemen moet deze veel juridische expertise hebben over letselschade. Beiden dienen zich in te zetten voor het slachtoffer en mogen dit op nu-cure-no-pay basis doen.

Verschillen letselschade jurist en letselschade advocaat

Wat zijn dan het grote verschillen? Letselschadeadvocaten mogen altijd procederen voor de rechtbank. Letselschadejuristen kunnen niet altijd procederen. Soms wel: dat kan bij een deelgeschil bij een schade tot € 25.000 en in alle arbeidsongevallen.

Letselschadejurist biedt gratis juridische bijstand bij een letselschadeclaim

Omdat procederen meestal niet nodig is, kunt u de zaak in veel gevallen gratis laten afhandelen door een letselschadejurist van Nostimos. De aansprakelijke rechtsbijstandsverzekeraar vergoedt de kosten voor de letselschadejurist, voor het slachtoffer is onze juridische hulp in Asten dus gratis. Zodra vaststaat dat een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan worden er bij u geen kosten in rekening gebracht. Een letselschadeadvocaat kan u kosten in rekening brengen wanneer deze niet worden vergoed door de tegenpartij.

Laat u zich vooraf adviseren wie uw zaak het beste kan behandelen in Asten

Voordat een dossier in behandeling wordt genomen bekijkt Nostimos welke specialist – een jurist of advocaat – in de omgeving Asten uw zaak het beste kan behandelen. Mocht blijken dat u beter geholpen kunt worden door een letselschadeadvocaat dan verwijzen wij u graag door naar de voor u meest passende behandelaar in de omgeving van Asten. Bij Nostimos zijn alleen letselschadejuristen werkzaam.

Wanneer zet u een letselschade advocaat in?

Als bij de afhandeling van een dossier een uitspraak van een rechter nodig is, dan moet u het dossier in behandeling laten nemen door een letselschadeadvocaat. Kiest u dan voor een letselschadespecialist die register-expert letselschade (re) is. Let daarbij op de certificering volgens het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dan weet u zeker dat u verzekerd bent van de beste juridische hulp.

Om een idee te hebben of er in uw geval sprake is van letselschade adviseer ik u eerst onze letselschade test doen.

U kunt ook contact opnemen met een kantoor van Nostimos in de buurt van Asten voor advies over de haalbaarheid van uw zaak en welke rechtshulp het beste past bij uw situatie.

Waarom kiezen voor een letselschadejurist in plaats van een letselschadeadvocaat?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een letselschadeadvocaat in te schakelen. Een letselschadejurist verleent gratis juridische bijstand. De letselschadeadvocaten van Nostimos zijn gespecialiseerd in letselschade en werken gratis voor u. Onze juristen hebben rechten gestudeerd en een master gezondheidsrecht. Een letselschadeadvocaat mag niet gratis voor u werken en kan soms behoorlijk wat kosten in rekening brengen.

U kunt ook contact opnemen met een kantoor van Nostimos in de buurt van Asten voor advies over de haalbaarheid van uw zaak en welke rechtshulp het beste past bij uw situatie.

Waarom kies je voor een letselschadeadvocaat bij Nostimos-letselschadedeskundigen.nl?

Nostimos is een letselschadebureau, bij ons werken voornamelijk letselschade juristen. Wij bieden u dus gratis rechtshulp bij letselschade en altijd in de buurt van Asten. Nostimos doet er alles aan om uw schade te verhalen bij de verantwoordelijke partij. Daarbij krijgt u één vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Onze experts zitten verspreid in het hele land, zij kunnen daarom snel bij u thuis langskomen om uw zaak met u door te spreken. Nostimos neemt u uw zorgen uit handen en claimt schade voor u, zodat u snel weer verder kunt met uw leven. U kunt ons vrijblijvend bellen voor meer informatie.

Wij helpen u graag – kosteloos – bij letselschade!

Kunt u hulp gebruiken bij het afhandelen van letselschade, overlijdensschade of het indienen van een schadeclaim? Of wilt u meer weten over wat Nostimos in de omgeving van Asten voor u kan betekenen? Neem contact met ons op:

Letselschade advocaat? Vul hier de letselschadetoets in:

1Stap 1
2Stap 2
3Stap 3

Liever eerst persoonlijk contact? Bij onze vestigingen hebben wij experts die u direct verder kunnen helpen. U kunt ook vrijblijvend bellen met 0800 – 667 84 66 (gratis). Buiten kantoortijden zijn wij voor dringende zaken bereikbaar op telefoonnummer: 076 – 541 60 20

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.