Letselschade na mishandeling

Letselschade na mishandeling is een zeer ernstige en emotionele kwestie die vaak gepaard gaat met fysieke of psychische klachten. U maakt eventueel medische kosten, verliest uw inkomsten of lijdt andere financiële schade als gevolg van de mishandeling. Het is belangrijk om medische hulp te zoeken en bewijs te verzamelen voor een letselschadeclaim. De gratis deskundige hulp van Nostimos helpt u bij het verkrijgen van een vergoeding voor de geleden schade. En uiteraard beschermen we uw rechten. Maak vandaag nog melding van uw letselschade of neem vrijblijvend contact met ons op.

Letselschade melden Neem contact op

Letselschade door mishandeling? Ontvang een schadevergoeding

Als slachtoffer van mishandeling kan het moeilijk zijn om stappen te zetten om letselschade te verhalen. Bij Nostimos Letselschadedeskundigen begrijpen we dat het een emotionele en ingewikkelde situatie is. We willen u daarom graag helpen bij het verkrijgen van de vergoeding die u verdient. Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen bij het verzamelen van bewijs en het indienen van uw claim. Onze professionals doen er alles aan om u te helpen.

Mishandeling is een strafbaar feit

Mishandeling is uiteraard strafbaar in Nederland. Als u opzettelijk bent mishandeld, misbruikt of verwaarloosd, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Er bestaan verschillende soorten van mishandeling:

  • Emotionele of geestelijke mishandeling
  • Emotionele of geestelijke verwaarlozing
  • Fysieke mishandeling
  • Lichamelijke verwaarlozing
  • Seksueel misbruik

De hoogte van de schadevergoeding bij mishandeling

Heeft u letselschade door mishandeling? In veel gevallen kunt u een vergoeding krijgen voor de medische kosten, het verlies van inkomsten en andere financiële schade die u heeft geleden. Dit kan in enkele gevallen oplopen tot wel duizenden euro’s.

We werken samen met een team van juridische experts om ervoor te zorgen dat uw rechten worden beschermd en dat u de vergoeding krijgt die u verdient. De hoogte van de schadevergoeding of van het smartengeld wordt bepaald aan de hand van een aantal belangrijke factoren, zoals de aard en ernst van de mishandeling.

Letselschadebureau inschakelen voor gratis hulp

Mishandeling, misbruik of verwaarlozing is niet uw schuld. Nostimos helpt u om de verantwoordelijke aansprakelijk te stellen en een vergoeding te eisen. Dit doen we geheel kosteloos, zodat u zich kunt focussen op uw herstel en de toekomst. Onze letselschadejurist helpt u bij het vaststellen van de schuldvraag en de schadeclaim.

Wanneer letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat en -jurist zijn allebei gespecialiseerd in letselschade. Het verschil is dat een letselschade advocaat mag procederen voor de rechtbank en een jurist niet. Onze specialisten zorgen ervoor dat u als slachtoffer wordt bijgestaan en goed vertegenwoordigd wordt in de strafprocedure.

Einde aan mishandeling, begin aan herstel met Nostimos

Onthoud dat u niet alleen bent in deze moeilijke tijd. Nostimos Letselschadedeskundigen staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over letselschade na een mishandeling of om uw claim in te dienen.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.