Letselschade melden

Gratis hulp bij uw schadeclaim

Bent u buiten uw schuld of door toedoen van een ander gewond geraakt, bijvoorbeeld bij een auto-ongeluk of een ongeval op uw werk? Met als gevolg dat u (tijdelijk) niet of minder kunt werken? Of zelfs (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent geraakt? Dan lijdt u schade en moet u mogelijk ook extra kosten maken. Schade waar u vanzelfsprekend goed voor gecompenseerd wilt worden.

Dan is het inschakelen van een belangenbehartiger die voor u kosteloos en deskundig dit traject van schade verhalen voor u uitvoert een verstandige keuze. Nostimos regelt letselschade op een persoonlijke manier. Waarbij we u zoveel mogelijk zaken uit handen nemen. En waarbij we altijd voor het beste resultaat gaan. Onze kosten verhalen we op de verzekering van de tegenpartij.

Zo kunt u bij ons – geheel vrijblijvend – uw schade melden via onderstaande knop. Wij komen dan spoedig terug met een indicatie van de mogelijkheden en de vergoeding. En een voorstel om u bij te staan. U kunt ook bellen met 0800 – 667 84 66 (gratis).