Letselschade na verkeersongeval

Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk? Een verkeersongeval is een schokkende ervaring, zeker als er sprake is van letsel. In de meeste gevallen hebben we het dan over lichte verwondingen zonder lange termijn gevolgen. Maar een verkeersongeluk kan ook langdurig lichamelijke of geestelijke gevolgen hebben. En kan zelfs leiden tot blijvende arbeidsongeschiktheid of invaliditeit. Wat natuurlijk ook van invloed is op de geestelijke gesteldheid van het slachtoffer. Maar ook andere betrokkenen bij het ongeval en zelfs getuigen, kunnen nadelige gevolgen ondervinden van een ongeluk.

Soorten verkeersongelukken

Bij een verkeersongeluk wordt meestal het eerst gedacht aan een auto-ongeval. Onze letselschadedeskundigen helpen slachtoffers en getuigen met de afhandeling van alle typen verkeersongelukken, zoals een:

Daarnaast ondersteunen onze letselschadedeskundigen bij alle verkeersongelukken waar een voetganger bij is betrokken of een skateboarder.

Nostimos staat u kosteloos bij na een verkeersongeval

Helaas kan de afwikkeling van een verkeersongeluk, zeker als niet direct de juiste stappen worden genomen, een lange nasleep hebben. Doordat onze letselschadedeskundigen op de hoogte zijn van de te nemen stappen en de juridische regels en kaders. En doordat wij slachtoffers op zeer persoonlijke wijze benaderen en ondersteunen bij de afhandeling van letselschade als gevolg van een verkeersongeval, slagen wij erin om de nasleep tot een minimum te beperken. Want onze dienstverlening gaat verder. Wij helpen slachtoffers niet alleen bij de financiële afhandeling van een verkeersongeluk, maar ook bij eventuele medische, juridische en/of sociale gevolgen van een verkeersongeval.

Ook schadeclaim na een fataal verkeersongeluk

De gevolgen van een verkeersongeluk zijn verstrekkend als uw partner of kind door een verkeersongeluk overlijdt. Een fataal verkeersongeluk veroorzaakt veel leed. Onze letselschadedeskundigen begrijpen de emotionele impact van een ongeval in het verkeer met fatale afloop. U kunt rekenen op emotionele ondersteuning, naast de zakelijke (administratief, juridisch, financieel) afhandeling van het fatale ongeval.

Wij helpen u persoonlijk bij uw schadeclaim en met een goed resultaat

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval? Of nabestaande of getuige van een fataal verkeersongeluk? Klik dan op de button “Neem contact met mij op”. Eén van onze experts in verkeersongevallen neemt dan contact op om uw zaak persoonlijk te bespreken.

U kunt ook gratis bellen naar 0800 – 667 84 66.