Letselschade na werkongeval

Passende vergoeding en deskundige hulp na een bedrijfsongeval

Bent u op het werk of tijdens werktijd slachtoffer geworden van een ongeval waarbij u gewond bent geraakt of schade hebt opgelopen? Dan hebt u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding.

Een bedrijfsongeval kan uiteenlopende gevolgen hebben. Mogelijk zijn uw lichamelijke klachten van dien aard dat u tijdelijk niet kunt werken. Misschien moet u zelfs naar het ziekenhuis. Of bent u voor langere tijd fysiek en/of mentaal niet in staat zijn om weer aan de slag te gaan. Maar u kunt ook blijvend letsel overhouden, waardoor u niet terug kunt keren in uw huidige functie of zelfs gedeeltelijk of geheel arbeidsongeschikt bent geraakt.

Allemaal situaties die geld kosten en schade opleveren. U ontvangt minder inkomsten, maar u maakt wel extra kosten voor bijvoorbeeld ziekenhuisbezoek, reiskosten, therapie of thuishulp.

Schade waarvoor u vanzelfsprekend ruim gecompenseerd wilt worden. Zonder dat u eerst geld moet investeren of de kans maakt verstrikt te raken in ellenlange juridische procedures. Maar ook zodanig dat er geen conflict ontstaat met uw werkgever, zodat u wel uw baan kunt behouden en uw werkgever begripvol is en zo nodig wil meewerken aan een aangepaste werksituatie.

Uw compensatie na een bedrijfsongeval onze zorg

In Nederland is een werkgever vrijwel altijd aansprakelijk voor letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval. Toch is het voor een werknemer niet altijd eenvoudig om de werkgever zelf aansprakelijk te stellen. Uit angst voor mogelijke negatieve gevolgen in de verdere carrière. Het inschakelen van een deskundig letselschadebureau dat zowel met respect voor u als werknemer als voor uw werkgever handelt, zonder daarvoor bij u kosten in rekening te brengen, is dan de beste keuze.

Nostimos is gespecialiseerd in het persoonlijk, deskundig en kosteloos afhandelen van schadeclaims na een bedrijfsongeval. We gaan altijd voor het beste resultaat.

Benieuwd naar onze aanpak? Of een afspraak maken? Beschrijf dan in onderstaand formulier kort uw situatie. De bedrijfsongevallendeskundige met de best passende ervaring neemt dan spoedig contact met u op.

U kunt ook gratis bellen naar 0800-667 84 66.

Liever eerst een beeld krijgen waar u als slachtoffer van een bedrijfsongeval recht op heeft? Vul dan de letselschadetoets in >>