Soorten ongevallen en letsels

Er zijn verschillende gebeurtenissen denkbaar waardoor u letsel kunt oplopen. Indien uw letsel is veroorzaakt door een ander of wanneer een ander aansprakelijk is voor uw letsel, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Nostimos kan u helpen met het verhalen van uw letselschade.
Hieronder vindt u de meest voorkomende gebeurtenissen waarmee wij u kunnen helpen:                                             

Letsel door een verkeersongeval >>

Letsel door een bedrijfsongeval >>

Letsel door een dier >>

Letsel door een onveilig product of gebouw >>

Letsel door een gebrekkige weg >>

Letsel door een medische fout >>


Heeft u letsel opgelopen door iets anders en twijfelt u of Nostimos u daarmee kan helpen? Neem gerust contact met ons op om uw verhaal voor te leggen. Er zijn genoeg andere voorvallen te bedenken waardoor letsel kan ontstaan en waarbij u recht op schadevergoeding kunt hebben.
Bijvoorbeeld bij een val door een gladde vloer in een winkel of bij letsel door het omstoten van een kop hete thee door een familielid. Onze letselschadedeskundigen kunnen u vertellen of u uw schade kunt verhalen op een andere partij en of wij u kunnen helpen met het verhalen van uw schade!

Bij letselschadezaken hebben wij te maken met veel verschillende soorten letsels. Wij adviseren u altijd melding te maken bij uw huisarts in het geval van pijn, klachten of verwondingen.

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.