Soorten letselschade

Soorten letsel waarvoor u een schadevergoeding kunt krijgen

En waarbij wij u kosteloos bijstaan.                                                                 
Er zijn verschillende omstandigheden waardoor u gewond of zelfs blijvend invalide kunt raken en dus letselschade oploopt. Basisvoorwaarde om gecompenseerd te worden voor dergelijk letsel is dat het door toedoen van een ander, een dier of ondeugdelijke situatie is veroorzaakt. Dus buiten uw schuld.                                                              

Daarbij kan het letsel uiteenlopen van een kleine wond tot blijvende invaliditeit. Hoe groter de impact van het opgelopen letsel hoe verstandiger om een gespecialiseerd letselschadebureau als Nostimos in te schakelen. Wij kunnen namelijk een goede inschatting maken van klachten en beperkingen op de korte en lange termijn. En de schade die u daarmee oploopt. Zowel door extra uitgaven als vermindering van inkomsten. En dat doen wij zonder dat wij u kosten in rekening brengen.

Letselschade na een verkeersongeluk >>

Letselschade na een bedrijfsongeval >>

Gewond geraakt door toedoen van een huisdier, paard of vee

Letselschade na whiplash >>

Andersoortig letsel opgelopen?

Is er bij u sprake van een andere situatie die u aan een letselschadedeskundige wilt voorleggen? Vul dan – geheel vrijblijvend – onderstaand formulier in en beschrijf kort uw situatie. Onze expert die het best bekend is met uw situatie neemt spoedig contact met u op. En gaat – als het valt onder letselschade – kosteloos voor u aan de slag.