Wat te doen bij letselschade

Letselschade, wat nu?

Stel, u heeft een ongeval gehad waarbij u letsel heeft opgelopen. Uw eerste zorg is dat u goed kunt herstellen. U lijdt vaak direct na het voorval al schade. De medische behandelingen kosten geld, uw eigendommen zijn beschadigd, uw loon wordt misschien niet doorbetaald omdat u arbeidsongeschikt bent geraakt. U weet waarschijnlijk wel dat u deze schade kunt verhalen op de andere partij, maar u hebt geen idee hoe dat in zijn werk gaat.

Nostimos neemt dit graag van u over. Wij komen bij u thuis om kennis te maken en de gevolgen van het ongeval met u door te spreken. Wij kunnen u tijdens dit gesprek precies uitleggen wat wij voor u kunnen gaan doen. Als u heeft besloten dat u zich wilt laten bijstaan door de deskundigen van Nostimos, dan zullen wij namens u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een eerste voorschot op de schadevergoeding vragen.
Vervolgens zullen wij u verder juridisch bijstaan tijdens uw herstel. Wij communiceren namens u met de tegenpartij en adviseren u over de totale schadevergoeding. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel!

Wilt u hulp van Nostimos?
Bel gratis 0800 – 667 84 66 of vul onderstaand formulier in.

Meest voorkomende vormen van letselschade >>

Wat is u overkomen?

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.