Letselschade na bedrijfsongeval

Als u tijdens het uitvoeren van uw werk gewond raakt en daardoor schade lijdt, dan is in Nederland in veel gevallen uw werkgever aansprakelijk. Vaak is uw werkgever hiervoor verzekerd en kan uw schade geregeld worden met de verzekeraar. De werkgever is echter niet verplicht zich hiervoor te verzekeren. Voor u als werknemer is het niet altijd eenvoudig om de werkgever aansprakelijk te stellen. Vaak is er angst voor het kwijt raken van uw baan.

Wij kunnen u helpen met het aansprakelijk stellen van uw werkgever en het verhalen van uw schade. Nostimos vindt het belangrijk dat u een goede relatie houdt met uw werkgever. Wij zullen daarom ook in goed overleg een regeling proberen te treffen met uw werkgever dan wel diens verzekeraar. Dat is ook in uw belang. Als u hersteld bent is het immers een fijne gedachte dat u weer bij uw baas aan de slag kunt. Daarnaast is het ook van belang dat uw werkgever begripvol is en zo nodig wil meewerken aan een aangepaste werksituatie.

Het inschakelen van een deskundig letselschadebureau dat zowel met respect voor uw als werknemer als voor uw werkgever handelt, zonder daarvoor bij u kosten in rekening te brengen, is dan de beste keuze. Nostimos is gespecialiseerd in het persoonlijk en deskundig afhandelen van schadeclaims na een bedrijfsongeval. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Benieuwd naar onze aanpak? Of een afspraak maken?

Beschrijf dan in onderstaand contactformulier kort u situatie. De bedrijfsongevallendeskundige met de best passende ervaring neemt dan spoedig contact met u op. U kunt natuurlijk ook gratis bellen naar 0800-667 84 66.

Liever eerst een beeld krijgen waar u als slachtoffer van een bedrijfsongeval recht op heeft? Vul dan de letselschadetoets in >>

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.