Recht op schadevergoeding bij whiplash

Heeft u buiten uw schuld, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeersongeval, een whiplash opgelopen? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. De eventuele schadevergoeding hangt af van:

  • de ernst van de whiplash
  • de kosten die u moet maken gedurende uw herstel
  • het mislopen van inkomsten gedurende het genezingsproces
  • het mislopen van toekomstige inkomsten ingeval u niet volledig van de whiplash geneest

Nu is het goed mogelijk dat de whiplash er juist voor zorgt dat u geen energie en concentratie heeft om een proces van schadevergoeding te starten en te doorlopen. Dat u verlangt naar rust om uw herstel te bespoedigen.

Gelukkig kunt u dan een beroep doen op de onafhankelijke belangenorganisatie voor letselschade Nostimos. Onze letselschadespecialisten helpen u op een persoonlijke, betrokken wijze, zonder te veel druk bij u neer te leggen. Na een korte uitleg in een persoonlijk gesprek, kunnen wij het proces van schadevergoeding in gang zetten en met succes doorlopen. Het soort contact gedurende dit proces verloopt zoals u dat wenst. Uw schadevergoeding bij een whiplash, onze zorg.

Whiplash schadevergoeding: hulp gedurende het gehele proces

Wanneer u een whiplash heeft opgelopen tijdens een verkeersongeluk en daar een schadevergoeding voor wilt aanvragen, dan kan het fijn zijn als u daar wat hulp bij krijgt. De letselschade-experts van Nostimos beschikken over degelijke ervaring en kennis van diverse gevallen van letselschade en hebben menig slachtoffer hulp kunnen bieden tijdens het gehele proces dat de aanvraag van een schadevergoeding met zich meebrengt. Ook wanneer u een whiplash heeft opgelopen, kunt u voor de aanvraag van een schadevergoeding bij ons terecht.

Wij maken een indicatie

Wanneer u Nostimos inschakelt voor hulp bij het aanvragen van een schadevergoeding voor de whiplash die u buiten uw schuld heeft opgelopen, dan kunnen wij voor u een indicatie maken ten aanzien van welk bedrag u als schadevergoeding kunt verwachten.

Liever eerst een vrijblijvend gesprek? Bel dan gratis 0800 667 84 66 of wilt u dat een van onze deskundigen op het gebied van schadevergoeding contact me u opneemt? Klik dan op onderstaande knop.

Letselschade claimen?

Contact met NostimosMooyman

Benieuwd wat de letselschade-experts van NostimosMooyman voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande knop.

Neem contact op