Over Nostimos Letselschade deskundigen

Nostimos is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde belangenbehartigers van Nederland, met meer dan twintig ervaren letselschadedeskundigen. Wij willen tijdens de soms intense en emotionele momenten in een letselschadezaak dicht bij onze klanten staan. Om die reden hebben we acht vestigingen door heel het land. Bovendien bezoeken wij desgewenst cliënten ook thuis.

Ruime ervaring

Nostimos is een professionele organisatie met jarenlange ervaring en daardoor veel expertise met uiteenlopende letselschadezaken. Bij een letselschade is het belangrijk dat het slachtoffer krijgt waar hij/zij recht op heeft om weer door te kunnen met het leven. Om het gesprek aan te gaan met verzekeringsmaatschappijen of andere grote spelers dien je specialist te zijn. Onze mensen volgen de ontwikkelingen en rechterlijke uitspraken op de voet en verdiepen zich in relevante ontwikkelingen in de rechtspraak.

Werken zonder contract

Als wij voor u aan de slag gaan, komen wij zonder ingewikkelde contracten in actie. Door onze uitgebreide expertise en persoonlijke contact, hoeven wij ons niet te verschuilen achter ingewikkelde overeenkomsten. Wij werken vanaf minuut één, samen met u, naar het beste resultaat.

Altijd actueel

Nostimos houdt de nieuwste ontwikkelingen en uitspraken nauwkeurig bij. Wij delen deze ontwikkelingen en onze visie daarop met cliënten en geïnteresseerden.

Bekijk de laatste ontwikkelingen

Hoge klanttevredenheid

Wij houden niet alleen nauwkeurig de resultaten van onze inspanningen bij, wij vragen onze cliënten ook om aan te geven in hoeverre zij tevreden zijn over onze dienstverlening. En gelukkig mogen wij jaar na jaar vele complimenten ontvangen. En daar waar er mogelijk iets toch niet helemaal naar verwachting is verlopen, proberen wij altijd tot een goede oplossing te komen en hier lering uit te trekken.

Bekijk hier de reviews van onze cliënten op het externe platform Legalista.

Hoofdkantoor Nostimos

Nostimos heeft vestigingen door het hele land.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda.
Hoge Mosten 18
4822 NH Breda
Telefoon:  076 – 541 60 20

Contact met Nostimos

Benieuwd wat de letselschade experts van Nostimos voor u kunnen betekenen? Bel gratis 0800 – 667 84 66 of klik op onderstaande knop.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.