Missie

De missie en drijfveren van Nostimos

Nostimos vindt dat iedereen een onafhankelijke belangenbehartiger verdient. In het bijzonder mensen met letselschade door verkeersongevallen of bedrijfsongevallen. En nabestaanden van personen die als gevolg hiervan overleden zijn.

Onze drang om anderen te helpen is bijzonder groot. Daarom gaan we tot het uiterste om te zorgen dat u uw leven weer kunt oppakken na letselschade. We ondersteunen u bij het verkrijgen van de (financiële) compensatie die dat mogelijk maakt. Vakkundig en gedreven bewandelen we de beste en meest effectieve wegen om daarin te slagen.

Persoonlijke aandacht, slachtoffer centraal

Als slachtoffer of nabestaande wilt u zo min mogelijk geconfronteerd worden met ingewikkelde zaken. U wilt juist geholpen worden om deze zaken geregeld te krijgen. Maar wel met het best mogelijke resultaat.

Dat beste resultaat verkrijgen wij doordat wij goed luisteren naar uw verhaal. Niet alleen naar wat er gebeurd is, maar ook naar waar u tegenaan loopt en eventueel naar de plannen die u voor het voorval had. Door goed te luisteren kunnen wij op een deskundige wijze uw zaak afhandelen en hoeven we niet onnodig nogmaals vragen te stellen. Bij voorkeur beginnen wij dan ook met een persoonlijk gesprek bij u thuis. Of een andere locatie waar u zich prettig voelt.

Gedurende de afhandeling van uw zaak zullen wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. U weet dus precies wat u kunt verwachten.

Deskundig, professioneel en gedreven

Met ruim 30 jaar ervaring en een gedreven team van personenschadedeskundigen in vaste dienst verspreid over het hele land, hebben wij met alle mogelijke situaties ruime ervaring. We kennen het letselschade- en overlijdensschadeproces tot in detail. En weten nauwgezet hoe te handelen om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt. Volledig gecompenseerd worden voor de geleden schade.

Benieuwd wat Nostimos voor u kan betekenen?

Als u ons kort uw situatie schetst, komen wij – vrijblijvend – terug met een passend voorstel.