Voordelen

Assurantieadviseurs en cliënten met letselschade

Samenwerken assurantieadviseur en Nostimos

Als assurantieadviseur wilt u uw cliënten – en nabestaanden – deskundig bijstaan en ze goed van
dienst zijn. Ook bij opgelopen letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, door dieren
of bij overlijden na een ongeluk. 

Het zijn zaken die veel specialistische kennis en een forse
tijdsinspanning vragen. Ontbreekt het u daarbij aan specialistische kennis of tijd? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de jarenlange ervaring en persoonlijke ondersteuning van de letselschade-experts van Nostimos als belangenbehartiger. U hoeft daarbij niet te wachten tot de aansprakelijkheid is erkend.

Vergoeding voor uw werkzaamheden

Als assurantieadviseur wilt u uw cliënt optimaal bijstaan en adviseren. Echter de tijd die u besteedt aan de doorverwijzing naar een belangenbehartiger is voor uw cliënt niet kosteloos. En dit hoeft ook niet! Als uw cliënt instemt met doorverwijzing naar de letselschadedeskundigen van Nostimos, dan vergoeden wij de kosten voor uw adviesuren aan de cliënt. En uw cliënt krijgt de meest professionele en persoonlijke begeleiding die past bij zijn of haar situatie.

Nostimos lost het op voor uw cliënt

We helpen uw cliënt doortastend en vasthoudend verder bij het regelen van de letselschade. We zorgen dat uw cliënt krijgt wat hem toekomt. Daartoe verdiepen we ons grondig in zijn situatie. Dat gaat verder dan een financiële genoegdoening; het gaat om perspectief, verder kunnen met het leven op een manier die de situatie van vóór het letsel benadert. We geloven in de kracht van persoonlijk contact. Daarom hebben we een landelijk netwerk van acht kantoren. Er is altijd een kantoor bij u in de buurt en daarom ook een letselschadedeskundige die gemakkelijk bij u langs kan komen voor een gesprek. Kijk op de landkaart voor een kantoor bij u in de buurt.

Kosten voor inschakeling van Nostimos

De kosten voor onze inschakeling zijn een onderdeel van de schade en moeten door de verzekeraar van de veroorzaker worden betaald. Ook als uw cliënt een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten. Wij sturen onze declaratie rechtstreeks naar de verzekeraar van de tegenpartij. Uw cliënt wordt daar dus niet mee belast.

Werkwijze bij een rechtsbijstandverzekering

Als mijn cliënt een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten, is het dan verstandig om alsnog Nostimos in te schakelen? Jazeker, want uw cliënt hoeft bij letselschade geen beroep te doen op zijn rechtsbijstandverzekering. De letselschadedeskundigen nemen graag de gehele schade-afhandeling van u over. Dit doen wij op een betrokken en persoonlijke manier. Zodat uw cliënt niet alleen tevreden terugkijkt op de samenwerking met u als assurantieadviseur, maar ook profiteert van de beste schadevergoeding door onze inzet. Een duidelijke win-win situatie.

Register Letselschade

Nostimos handelt volledig in het belang van het slachtoffer of van de nabestaanden. Om onze onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zichtbaar te maken, zijn we ingeschreven bij het Register Letselschade.

Vrijblijvend kennismaken met Nostimos

Ziet u wel de toegevoegde waarde van de expertise van Nostimos op uw werkzaamheden? Maar zou u eigenlijk meer willen weten over de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande knop voor een vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak. U kunt ook bellen met 0800 – 667 84 66 (gratis).

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.