Overlijdensschade

Nostimos staat u deskundig én persoonlijk bij in geval van overlijdensschade

Wanneer u door een ongeluk/ongeval een partner, kind, ouder of vriend verliest waarvoor u de afwikkeling moet regelen, komt er heel wat op u af. Nog meer als het overlijden is toe te schrijven aan het incorrect handelen van een andere persoon, organisatie of instantie. Denk aan een verkeersongeluk waarbij iemand de verkeersregels niet heeft gerespecteerd of een bedrijfsongeval als gevolg van nalatigheid door de werkgever.

Dergelijke situaties brengen vaak extra verdriet met zich mee. En veel administratieve zaken. Het laatste waar u dan op zit te wachten is het aanhalen van nog meer administratieve en juridische zaken. Waartoe ook het claimen van overlijdensschade behoort.

Immers, met een financiële compensatie krijgt u uw dierbare niet terug. U bent bang voor ellenlange procedures, waarbij u iedere keer weer geconfronteerd wordt met het overlijden. Mogelijk bent u zich ook niet bewust wat regels rondom een schadeclaim zijn of ontbreekt het u aan een goed beeld waar u moet beginnen.

Deskundige hulp bij overlijdensschade

Bij overlijden door schuld van een derde is er mogelijk sprake van schade waarvoor u gecompenseerd hoort te worden, de zogenaamde overlijdensschade. Dit kan zowel bestaan uit directe schade als gevolgschade. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • schade aan voertuig of persoonlijke bezittingen
  • medische kosten 
  • inkomensschade, ook uit nevenactiviteiten
  • kosten voor specifieke hulp
  • kosten voor de uitvaart
  • kosten voor een grafmonument
  • wegvallen inkomen van partner of ouder
  • smartengeld

Men zal u doorgaans adviseren een goede belangenbehartiger in te schakelen voor de afhandeling van de geleden schade. Denk daarbij aan het in kaart brengen en claimen van zowel directe kosten als aan eventueel toekomstige kosten.

U wilt waarschijnlijk niets liever dan dit hele schadetraject uit handen geven. Maar wel aan een deskundige en integere partij, met ruime ervaring, die dit kosteloos van u overneemt en garant staat voor de beste compensatie.

Nostimos neemt u niet alleen de juridische en administratieve rompslomp uit handen, maar wij nemen ook alle tijd neemt om naar uw verhaal te luisteren. We handelen uiterst gepast en volgen het communicatietraject waar u zich prettig bij voelt. Of dat nu persoonlijk contact bij u thuis is, op een neutrale plek of via telefoon of e-mail.

Met als eindresultaat dat u zo min mogelijk tijd en energie heeft hoeven steken in dit traject maar wel maximaal schadeloos bent gesteld. Overlijdensschade, onze zorg.

Kosteloos geholpen door een expert met kennis van uw zaak

Met ruim 30 jaar ervaring weten onze personenschadedeskundigen als geen ander hoe een dergelijk traject goed op te starten, uit te voeren en af te ronden.

Doordat onze overlijdensschadedeskundigen allemaal specifieke kennis en ervaring hebben, neemt altijd een echte expert het overlijdensschadetraject van u over.

Benieuwd hoe Nostimos u – kosteloos – kan bijstaan bij een overlijden door schuld van een ander? Bel geheel vrijblijvend en gratis naar 0800 – 667 84 66 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Of beschrijf kort uw situatie op onderstaand formulier, zodat wij u direct in contact kunnen brengen met de overlijdensschadedeskundige met de meest relevante ervaring.