Recht op schadevergoeding

Recht op schadevergoeding bij overlijden

Een dierbare verliezen door toedoen van een ander, bijvoorbeeld als gevolg van een fout in het verkeer of een bedrijfsongeval is altijd pijnlijk. U heeft dan wel wat anders aan uw hoofd dan het claimen van een passende schadevergoeding. Toch is dat in veel gevallen waar u als nabestaande wel recht op heeft.

Deze schadevergoeding na overlijden zal u niet alleen helpen bij het dekken van de gemaakte kosten en eventueel bij het compenseren van toekomstige inkomsten. Ook kan een dergelijke schadevergoeding helpen bij het beter verwerken van deze traumatische ervaring. Het is immers het bewijs dat uw dierbare geen schuld had, zodat u het overlijden een beter plekje kunt geven.

Kosteloos advies en bijstand bij overlijdensschade

Nostimos is gespecialiseerd in overlijdensschade. Wij kennen de wet, de regels en de te nemen stappen. Maar het echte verschil zit hem in onze aanpak. Wij nemen alle tijd om een persoonlijk gesprek met u aan te gaan. Om echt te luisteren naar het verhaal. En op basis daarvan ook met echt een passend advies te komen. Pas als ook u zich kunt vinden in ons voorstel gaan we tot handelen over. Daarbij zullen we u zoveel als mogelijk ontzien. Wij willen u ontzorgen bij overlijdensschade.

Wij werken daarbij puur in opdracht van u, dus onafhankelijk van aansprakelijke verzekeraars. En daarin gaan we ver. U bent dan ook verzekerd van een passende schadevergoeding.

Onze overlijdensschadespecialist kan in goed overleg uw schade vaststellen, geeft volledige informatie over alle stappen die gedurende het proces worden gezet en gaan tot het uiterste voor een optimale vergoeding bij overlijden.

Dit alles zonder dat er voor u kosten aan zijn verbonden. Zo is dat in de wet geregeld. Onze kosten komen namelijk voor rekening van de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Contact met een expert overlijdensschade

Bent u in de trieste omstandigheid dat u een dierbare bent verloren door toedoen van een ander? En wilt u daar goed voor gecompenseerd worden, zonder dat u daar veel tijd en energie in hoeft te steken? Maak dan – geheel vrijblijvend – een afspraak maken met een van onze overlijdensschadespecialisten door gratis te bellen naar 0800-667 84 66 of door onderstaand formulier in te vullen. Onze expert overlijdensschade neemt dan spoedig contact met u op.