Schadevergoeding

Schadevergoeding na letselschade

Een schadevergoeding aanvragen na een ongeval, verkeersongeluk, bedrijfsongeval, aanvaring met een huisdier of vee is misschien niet direct het eerste waar u aan denkt. Zonder dat u het misschien weet heeft u daar vaak wel recht op. In beginsel moet de geleden schade u niet aan te rekenen zijn.

U moet bijvoorbeeld aangereden zijn door iemand die de verkeersregels niet in acht nam. U bent van een steiger gevallen, maar had wel alle door de werkgever opgestelde regels nageleefd. U bent gebeten door een hond zonder dat u de hond uitdaagde. Of u bent gevallen van een paard van de manege, doordat deze onverwacht, zonder dat u daartoe een commando gaf, begon te bokken.

Daarbij zijn deze voorwaarden niet in beton gegoten. Er kunnen omstandigheden zijn, waardoor deze regels minder streng worden gehanteerd.

Maak ik met mijn letsel kans op een schadevergoeding?

Om de zorgen en de rompslomp rondom de aanvraag van een schadevergoeding weg te nemen kunt u een onafhankelijke belangenorganisatie als Nostimos inschakelen. Een organisatie als deze kan ondersteuning en hulp bieden waar u dat nodig heeft. Wij kunnen voor u berekenen op welk bedrag aan schadevergoeding u recht heeft en helpen bij de aanvraag hiervan.

Tot het uiterste voor uw schadevergoeding

Wij gaan voor iedereen die hulp vraagt aan de medewerkers van Nostimos tot het uiterste. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Daarbij brengen wij u geen kosten in rekening. Onze kosten worden vergoed door de verzekeraar van de tegenpartij.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Informeer dan vrijblijvend door te bellen naar 0800 667 84 66.

Of beschrijf kort uw situatie via onderstaande knop waarna een van onze personenschadedeskundigen spoedig contact met u opneemt.