Second opinion

Twijfels over verkregen letselschade-advies? Vraag een second opinion aan.

Bent u slachtoffer van een ongeval of nabestaande van een geliefde die bij een ongeluk om het leven is gekomen? Dan wilt u de best mogelijke hulp bij het verhalen van uw letselschade of de overlijdensschade. Heeft u zich inmiddels door een deskundige partij laten bijstaan, maar twijfelt u aan het advies of voelt u zich niet prettig bij de werkwijze? Dan kunt u bij Nostimos een gratis second opinion aanvragen.

Gratis second opinion

De letselschade-experts van Nostimos behandelen jaarlijks vele honderden letselschade- en overlijdensschadezaken. Door onze unieke werkwijze, waarbij persoonlijk contact centraal staat, slagen we erin de zaken tot een goed einde te brengen. Met tevreden cliënten als resultaat.

Mocht u die deskundigheid of persoonlijke aanpak missen bij uw huidige letselschade-expert? Of twijfelen aan het verkregen advies? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan. Mochten wij het gevoel hebben dat er inderdaad meer uit uw zaak te halen is, of mocht u vervolgens meer vertrouwen hebben in onze aanpak, dan kunnen wij de behandeling van uw zaak kosteloos overnemen.

Hoe gaat een second opinion in z’n werk?

Voor het uitvoeren van een second opinion heeft Nostimos inzage nodig in het letselschade- of overlijdensschadedossier. Mocht u bij uw huidige behandelaar vooral klachten hebben over het resultaat, dan maken wij direct een inschatting of dat terecht is. Mocht u zich niet kunnen vinden in de werkwijze van uw behandelaar, dan geven we toelichting op onze werkwijze. In gezamenlijk overleg zullen we vervolgens besluiten of het wel of niet zinvol is om uw dossier aan ons over te dragen. Ongeacht de uitkomst, blijft het beoordelen van uw dossier is gratis. Wij zullen niet alsnog kosten in rekening brengen.

Overdragen van het dossier aan Nostimos

Mocht u besluiten de afhandeling van uw letselschade of overlijdensschade over te dragen aan Nostimos, dan zullen wij u vragen uw dossier aan ons over te dragen. Wij bespreken dan het plan van aanpak en gaan direct voor u aan de slag. Hierbij staan persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen hoog in ‘t vaandel. Met de financiële compensatie waar u recht op heeft als resultaat.

Vrijblijvend en kosteloos uw zaak voorleggen?

Interesse in een second opinion? Vul onderstaand formulier kort in, zodat de letselschadedeskundige met de meeste expertise in uw situatie spoedig contact kan opnemen.

U kunt ook gratis bellen met 0800 – 667 84 66.