Twijfels over verkregen letselschade-advies?

Indien u al een letselschadezaak heeft lopen bij een andere belangenbehartiger of uw rechtsbijstandverzekeraar en daar niet tevreden over bent, dan kunt u bij NostimosMooyman een gratis second opinion aanvragen. Ook wanneer u twijfelt aan het advies of wanneer u zich niet prettig voelt bij de werkwijze, kunt u bij NostimosMooyman een gratis second opinion aanvragen.

Gratis second opinion

De letselschade-experts van NostimosMooyman behandelen jaarlijks vele honderden letselschade- en overlijdensschadezaken. Door onze unieke werkwijze, waarbij persoonlijk contact centraal staat, slagen we erin de zaken tot een goed einde te brengen. Met tevreden cliënten als resultaat.

Mocht u die deskundigheid of persoonlijke aanpak missen bij uw huidige letselschade-expert? Of twijfelen aan het verkregen advies? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan. Mochten wij het gevoel hebben dat er inderdaad meer uit uw zaak te halen is, of mocht u vervolgens meer vertrouwen hebben in onze aanpak, dan kunnen wij de behandeling van uw zaak kosteloos overnemen.

Hoe gaat een second opinion in z’n werk?

Voor het uitvoeren van een second opinion heeft NostimosMooyman inzage nodig in het letselschade- of overlijdensschadedossier. Mocht u bij uw huidige behandelaar vooral klachten hebben over het resultaat, dan maken wij direct een inschatting of dat wel of niet terecht is. Mocht u zich niet kunnen vinden in de werkwijze van uw behandelaar, dan geven we toelichting op onze werkwijze. In gezamenlijk overleg besluiten wij vervolgens of het wel of niet zinvol is om uw dossier aan ons over te dragen. Ongeacht de uitkomst, het beoordelen van uw dossier is en blijft gratis. Wij zullen niet alsnog kosten in rekening brengen.

Overdragen van het dossier aan NostimosMooyman

Indien u besluit de afhandeling van uw letselschade of overlijdensschade over te dragen aan NostimosMooyman, dan zullen wij uw belangenbehartiger vragen een kopie van uw dossier te verstrekken. Wij bespreken dan met u het plan van aanpak en gaan direct voor u aan de slag. Hierbij staan persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen hoog in ‘t vaandel. Wij gaan samen met u voor het hoogst haalbare resultaat.

Vrijblijvend en kosteloos uw zaak voorleggen?

Interesse in een second opinion of contact met een letselschadedeskundige? Vul onderstaand formulier in, zodat de letselschadedeskundige met de meeste expertise in uw situatie spoedig contact kan opnemen.

U kunt ook gratis bellen met 0800 – 667 84 66.

Letselschade claimen?

Contact met NostimosMooyman

Benieuwd wat de letselschade-experts van NostimosMooyman voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande knop.

Neem contact op