Letselschade toets

Heeft u letsel opgelopen? Vul dan nu de letselschadetest in en Nostimos berekent of u recht heeft op schadevergoeding.

Gewond geraakt buiten uw schuld?
Nostimos begeleidt u kosteloos naar
een passende vergoeding.
Bel 0800 - 667 84 66.

De kracht van persoonlijk contact

Persoonlijk | Deskundig | Hoge klanttevredenheid

Slide background

Wij geloven in
de kracht van
persoonlijk contact

(0800) 667 84 66

Bel gratis

Slide background

Wij geloven in
de kracht van
persoonlijk contact

(0800) 667 84 66

Bel gratis

Herman Fledderus
Vestiging Groningen
Herman Fledderus
NIVRE Register-Expert, Personenschadedeskundige

“Duidelijkheid. Daar stuur ik in gesprekken op aan. Dan weet u waar aan toe bent, en wat wel of niet mogelijk is. Zo lukt het om complexe problemen tot de kern te brengen en hoofd- en bijzaken te scheiden. Met een duidelijk doel voor ogen, werk ik samen met u naar een oplossing. Ik neem u bij de hand waar nodig, maar stimuleer u ook om zelf het heft in handen te nemen.

Mijn ervaring is dat dan het zelfvertrouwen ontstaat om door te gaan met uw leven en de positie van slachtoffer achter u te laten. Als ik dat zie gebeuren, dan vind ik dat na al die jaren dat ik al actief ben in de letselschadebranche (vanaf 1990), nog steeds heel mooi.

In de begeleiding van een wielerploeg met getalenteerde 15/16 jarigen werk ik op dezelfde manier. Ik reik de jongens iets aan maar bij een zucht tegenwind is het aan henzelf hoe daarmee om te gaan.

Ook mijn aansturing van de noordelijke vestigingen voor Nostimos is vergelijkbaar. Ik bied medewerkers duidelijkheid van waaruit ze hun eigen verantwoordelijkheid dragen. Nostimos is een mooi bedrijf. Door de jaren heen heeft de organisatie vastgehouden aan haar eigen koers. Zonder luchtfietserij, want daar koopt u niets voor.”

Benieuwd wat Herman Fledderus voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op door een e-mail te sturen naar hfledderus@nostimos.nl of bel 06-53408515.

Laat u bijstaan door onze vestiging Groningen

Heeft u te maken met letselschade als gevolg van een ongeval, ongeluk of medische fout? Of is er sprake van overlijdensschade? Laat u in deze gevallen bijstaan door de letselschade deskundigen van onze vestiging in Groningen.

Klik op een van bovenstaande personen voor meer informatie.

Bezoekadres : Peizerweg 87
9727 AH Groningen
Postadres : Postbus 8205
9702 KE Groningen
Telefoonnummer : 050 520 11 55
Openingstijden : tijdens kantooruren