Waarom kiezen voor een letselschade advocaat bij Nostimos?

Heeft u een ongeval of ander incident meegemaakt waarbij u letselschade opgelopen heeft? Als de schade veroorzaakt is door een ander, heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Bij een schadeclaim is het belangrijk dat u goede juridische hulp inschakelt. Een letselschade advocaat kan u in deze situaties ondersteunen.

NostimosMooyman is een letselschadebureau, bij ons werken voornamelijk letselschade juristen. We bieden u gratis rechtshulp bij letselschade. NostimosMooyman doet er alles aan om uw schade te verhalen bij de verantwoordelijke partij. Daarbij krijgt u één vast aanspreekpunt, bij wie u met al uw vragen terecht kunt.

  • Gratis juridische ondersteuning bij letselschade
  • Onafhankelijk letselschadebureau
  • Volledig ontzorgd als het gaat om uw schadeclaim
  • Online letselschadetest

Onze letselschade experts

Onze experts zitten verspreid over het hele land, ze kunnen daarom snel bij u thuis langskomen om uw zaak met u door te spreken. Met hun persoonlijke aanpak nemen de specialisten van NostimosMooyman u uw zorgen uit handen en claimen zij schade voor u, zodat u snel weer verder kunt met uw leven. U kunt ons vrijblijvend bellen voor meer informatie.

De werkwijze van NostimosMooyman

Onze werkwijze bestaat uit een intakegesprek en het vervolgtraject. Om een goede inschatting te kunnen maken van de te claimen schade, stelt onze expert u een aantal vragen. Zo zullen we meer willen weten over het incident en het letsel dat u daaraan heeft overgehouden. Ook is van belang of u medische behandelingen nodig heeft en of dit van invloed is op uw functioneren thuis en op het werk.

Houd altijd de kosten bij die u maakt, de jurist neemt alles mee in het dossier om u schadeloos te stellen. Dat kunnen bonnen zijn voor taxiritten naar het ziekenhuis, maar ook rechtsbijstand is een onderdeel van de schadevergoeding. De kosten hiervan zijn voor de verzekeraar van de partij die u schade heeft toegebracht.

Waarom kiezen voor een letselschade jurist?

Meestal is het voordeliger om een letselschadejurist in te schakelen in plaats van een letselschade advocaat. Nostimos kan uw letselschadeclaim in behandeling nemen. Bij ons is uw zaak in goede handen, want voor onze experts is dit dagelijkse praktijk. Als u letselschade claimt, is het van belang dat u kunt aantonen dat u recht heeft op een schadevergoeding. Onze experts begeleiden u hierbij.

Voordat een dossier in behandeling wordt genomen, bekijkt NostimosMooyman welke specialist – een jurist of advocaat – uw zaak het beste kan behandelen. Mocht blijken dat u beter geholpen kunt worden door een letselschade advocaat, dan verwijzen we u graag door naar de voor u best passende behandelaar. Bij NostimosMooyman zijn alleen letselschade juristen werkzaam.