Wat te doen bij letselschade

Letselschade, wat nu?

Stel, u heeft een ongeval gehad waarbij u letsel heeft opgelopen. Uw eerste zorg is dat u goed kunt herstellen. U lijdt vaak direct na het voorval al schade. De medische behandelingen kosten geld, uw eigendommen zijn beschadigd, uw loon wordt misschien niet doorbetaald omdat u arbeidsongeschikt bent geraakt. U weet waarschijnlijk wel dat u deze schade kunt verhalen op de andere partij, maar u hebt geen idee hoe dat in zijn werk gaat.

Nostimos neemt dit graag van u over. Wij komen bij u thuis om kennis te maken en de gevolgen van het ongeval met u door te spreken. Wij kunnen u tijdens dit gesprek precies uitleggen wat wij voor u kunnen gaan doen. Als u heeft besloten dat u zich wilt laten bijstaan door een letselschade deskundige van Nostimos, dan zullen wij namens u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een eerste voorschot op de schadevergoeding vragen. U kunt ook bij ons terecht voor meer informatie over een letselschade advocaat.
Vervolgens zullen wij u verder juridisch bijstaan tijdens uw herstel. Wij communiceren namens u met de tegenpartij en adviseren u over de totale schadevergoeding. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel!

Wilt u hulp van Nostimos?
Bel gratis 0800 – 667 84 66 of vul onderstaand formulier in.

Meest voorkomende vormen van letselschade >>

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.