Heldere werkwijze overeenkomstig uw wensen

Iedere opdracht op het gebied van letselschade van werknemers – loonregres – beginnen de loonschadedeskundigen van Nostimos met een intake om een goed beeld te krijgen van de gebeurtenis en om te achterhalen waar uw specifieke wensen en behoeften liggen. Dit eerste verkennende gesprek vindt telefonisch plaats. 

Vervolgens gaan we met uw dossier aan de slag, met als doel om uw schade bij de aansprakelijke partij te verhalen. Gedurende de gehele procedure staat communicatie bij Nostimos hoog in ‘t vaandel. Want alleen als we elkaar goed informeren over de achtergrond, te nemen stappen en ontwikkelingen komen we tot het beste resultaat.

Om ervoor te zorgen dat ook de onderlinge communicatie goed verloopt, houden we u graag op de hoogte op de wijze en frequentie die u wenst. Een persoonlijk bezoek, telefonische updates, uitwisseling per e-mail? Van iedere stap een korte update of liever alleen bij grotere ontwikkelingen? Zoals u het schikt.  

Wilt u meer weten over de expertise en werkwijze van Nostimos loonschadedeskundigen? Bel dan 0800 667 84 66 of beschrijf kort uw situatie op onderstaand formulier. Wij zorgen er dan voor dat de deskundige met de meeste ervaring passend bij uw situatie contact opneemt.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.