Terug naar het overzicht

maandag 14 mei, 2018

Een ongeval zit in een klein hoekje

“Voordat je er erg in hebt word je van je brommer gereden door een niet oplettende automobilist. En zit je zodanig in de kreukels dat je zelfs je grootste hobby, fotograferen, niet meer kunt uitoefenen.

Gelukkig werd ik voor de afhandeling van dit ongeluk doorverwezen naar Nostimos in Nijmegen. Vanaf het moment dat ik mij daar meldde heeft meneer Van Teeffelen het geheel uit handen genomen en alles met betrekking tot de aansprakelijkheid en afwikkeling geregeld. Wat is het op zo’n moment fijn iemand naast je te hebben die al het emotionele opzij kan zetten en puur zakelijk naar het geheel kijkt. Iemand die je adviseert, die vragen stelt die echt van belang zijn, die meedenkt als er een medisch specialist bijgehaald moet worden en uiteindelijk de zaak naar volle tevredenheid voor je weet op te lossen.

Ook lof voor de mensen werkzaam op het kantoor zelf, de administratie zeg maar. Natuurlijk zit je vol vragen, heb je geen weet wat er wel of niet belangrijk is, blijf je vragen stellen. Telkens is met geduld maar me geluisterd, zijn de boodschappen doorgegeven en daar waar nodig is werd informatie teruggekoppeld.

Inmiddels heb ik de getekende vaststellingsovereenkomst ontvangen en is de slotuitkering overgemaakt. Daarmee is alles afgerond en kan ik het boek sluiten.

Komend weekend ga ik een nieuwe camera kopen. Ik zie er ontzettend naar uit mijn hobby weer voor de volle 100% te kunnen uitoefenen. Zoiets maakt ontzettend veel goed. Zoveel, dat ik het nauwelijks onder woorden kan brengen.

Dank voor al uw werk, met name uw geduld wanneer ik weer eens een lange mail naar u stuurde. Soms als luisterend oor, al was dat gewoon voldoende. Sjappo.”

Bent u zelf slachtoffer van een ongeval of medische fout? En benieuwd wat Nostimos voor u kan betekenen? Bel dan gratis met 0800 – 667 84 66.

Of meld uw zaak eenvoudig via het formulier >>

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? >>

Naar de overige nieuwsberichten >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.