Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid bij letselschade

Als u het slachtoffer bent geworden van letselschade, komt er veel op u af. Een van deze zaken betreft het vaststellen van de aansprakelijkheid. Wie of wat is als schuldige of oorzaak aan te wijzen voor uw letsel en de gevolgen daarvan? De partij die direct of indirect verantwoordelijk is voor de door u geleden schade, zal aansprakelijk moeten worden gesteld om deze schade te vergoeden. In de meeste gevallen loopt dit via een verzekeraar. Of de tegenpartij daadwerkelijk aansprakelijk is hangt af van verschillende factoren.

De deskundige medewerkers van Nostimos kunnen u tijdens het eerste gesprek aangeven of zij verwachten dat de tegenpartij aansprakelijk is. Zij zullen samen met u de kansen bespreken en beslissen of de tegenpartij aansprakelijk gesteld zal gaan worden.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Benieuwd wat de experts van Nostimos in uw specifieke situatie kunnen betekenen of heeft u een letselschade advocaat nodig? Vul dan kort onderstaand formulier in, zodat zo snel mogelijk een personenschadedeskundige contact met u opneemt. U kunt ook gratis bellen naar 0800-667 84 00.