Intermediair

Beste ondersteuning bij letselschade

Is uw cliënt betrokken bij een verkeersongeval en krijgt u als assurantie-adviseur specifieke vragen rondom letselschade of overlijdensschade?
Leg uw vraag dan voor aan Nostimos.

Aantrekkelijke samenwerking

Nostimos is een onafhankelijk expertisebureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het regelen van letsel-en overlijdensschades. Deze schades zijn vaak complexe en langdurige, tijdrovende zaken. Als u uw cliënt doorverwijst naar Nostimos, dan krijgt hij/zij de professionele begeleiding waar u cliënt recht op heeft. Wij vergoeden ook de kosten voor uw adviesuren.

Waarom en wanneer doorverwijzen?

Heeft uw cliënt letselschade opgelopen door ongeval? Dan staan de experts van Nostimos uw cliënt graag bij. Nostimos heeft ruim 30 jaar ervaring en scoort een hoge klanttevredenheid.

De voordelen

Onze hulp en expertise inschakelen kent meerder voordelen voor zowel u als uw client. We zetten deze graag voor u op een rij. Bekijk hier de voordelen> .

Persoonlijke benadering, persoonlijke kennismaking

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde, werkwijze en de voordelen van het inschakelen van de letselschade- en overlijdensschadedeskundigen van Nostimos? Wilt u weten hoe een doorverwijzing in z’n werk gaat? En of uw serviceniveau overeenkomt met dat van Nostimos?

Maak vrijblijvend een afspraak of stel uw vraag via onderstaande knop. Een specialist neemt contact met u op.

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.